N1 PRUŽA OTVORENU PODRŠKU PREMIJERU LAŽNE DRŽAVE! Dok tenzije bukte na Kosovu Kurti gostuje na Šolakovoj televiziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 14:55

N1 PRUŽA OTVORENU PODRŠKU PREMIJERU LAŽNE DRŽAVE! Dok tenzije bukte na Kosovu Kurti gostuje na Šolakovoj televiziji

Dragan Šolak, na svojoj televiziji N1, pruža otvorenu podršku lažnom premijeru Aljbinu Kurtiju i njegovoj politici protiv Srba na Kosovu i Metohiji

Mediji nastavljaju prvljavu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića u trenutku kada je predsednik pod velikim pritiskom i bori se za Srbe na KiM.

- Nakon što je samoproglašeni premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti pogazio Briselski sporazum i zadao mu smrtonosni udarac, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zaslužan za tenzije koje bukte u južnoj srpskoj pokrajini, N1, koji je u vlasništvu tajkuna Dragan Šolaka, našao je dobru priliku da ugosti u svojoj emisiji “Pressing” upravo premijera lažne države Kosovo.

Kao po starom običaju, jedva su dočekali da natovare još koji teret na leđa svojoj državi i predsedniku Vučiću, pa će vrlo rado gostiti u emisiji čoveka srbomrsca, koji želi da iskaljuje bes nad nedužnim narodom na KiM.ž

Ovim postupkom je tajkun Dragan Šolak otvoreno pružio podršku Kurtiju i njegovoj politici protiv Srba na KiM, dajući mu mogućnost da na njegovoj televiziji govori o zulumu i teroru koji vrši nad srpskim življem.

Ovime se tajkunski medij ponovo, po ko zna koji put, ponaša kao da je Kurtijev bilten.

Medije baš briga za Srbe, Srbiju i naše nacionalne interese, i postalo je i više nego jasno zašto se tako ponašaju – jer  im od svega najteže pada ono što Vučić stalno ponavlja, a to je Srbija i mir i stabilnost u njoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.