Mnogo se smrklo i u selu Svračak - masovna prodaja srpskih kuća

Izvor: KMnovine.com, 03.Dec.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogo se smrklo i u selu Svračak - masovna prodaja srpskih kuća

Tu, onomad u selu Izvor, tačnije mahali Svračak prodadoše se, onako bezdušno, ni manje ni više nego 4 (srpske) kuće.


   
Kosovo i Metohija, Pomoravlje. / Foto: Ilustracija S.B.    



Poslednju kuću i celokupno imanje prodade Jovan Jovanović, poznatiji kao Vane uz svesrdnu pomoć njegovog sina Bojana.

Samo što je prošlo godinu dana od smrti dede staviše celu pradedovinu na izdajnički >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << doboš. Da bi stvar bila još gora prodadoše nekom š(ć)iptaru iz Albanije koji dovede kompletnu porodicu da tu živi. A oni „srećnici“ odseliše se u Kragujevac (O, majko Srbijo, koga sve primaš da hodi po tvojoj zemlji?!).
 





Da ne bude baš sve po planu velikog „gazda“ Vaneta pobrinula se njegova ćerka koja je jedina bila protiv besomučne prodaje imovine i koja je bila toliko ogorčena da mu se mnogo zamerila svojim odlučnim stavom da ostane da i dalje tu živi. A protiv sebe je imala ne samo oca već i devetoro naslednika koji su svi listom pristali na sramnu prodaju, uključujući braću kao i Vanetog brata, doktora nauka iz Beograda…

nastaviće se…
 

Izvor: Prodaje se    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.