Mladiću za ubistvo uličnog svirača preti doživotni zatvor

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 17:47

Mladiću za ubistvo uličnog svirača preti doživotni zatvor

Beograd -- Više javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je istragu protiv R. Ð. (21) zbog sumnje da je na smrt pretukao uličnog svirača Kristijana Kostića (61).

R. Ð. se tereti za krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor, saopštilo je novosadsko tužilaštvo.

On se tereti da je u jutarnjim časovima, u ulici Kosovskoj u Novom Sadu, pri izvršenju razbojništva na svirep način lišio života >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kostića.

U petak je saslušan u tužilaštvu koje je nakon toga predložilo sudu da mu odredi pritvor iz svih zakonskih razloga - zbog opasnosti od bekstva, opasnosti od uticaja na svedoke, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

"Povodom ovog događaja, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu nastavlja da sprovodi istragu, u okviru koje će hitno preduzimati sve dokazne radnje, dok će dalje procesne odluke donosti u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"BIO JE DIVNO DETE, ALI MU JE NEŠTO KVRCNULO U GLAVI" Komšije Blekijevog ubice u šoku: "U Žablju nije pravio probleme, ne znamo šta se desilo kad se preselio kod majke u Novi Sad"

Izvor: Blic, 12.Feb.2022, 17:11

Žarko R. (21) priznao je da je nasmrt je pretukao uličnog svirača Kristijana Kostića Blekija u Kosovskoj ulici u Novom Sadu, a ova vest ostavila je u šoku Novosađane, ali i druge građane Srbije, među kojima su i ljudi koji ubicu poznaju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.