Mislio je da će PREVARITI NAROD: Ramuš PROGOVORIO O PROTESTIMA u Beogradu i odlučio da se PRAVI NEVIN

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislio je da će PREVARITI NAROD: Ramuš PROGOVORIO O PROTESTIMA u Beogradu i odlučio da se PRAVI NEVIN

Posle sednice Vlade Kosova Haradinaj je rekao da se Srbija suočava sa unutrašnjim problemima koje na razne načine povezuje sa Kosovom

Premijer takozvanog Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da tzv. Kosovo ima svoje probleme i ne pada mu na pamet da se bavi Srbijom, dok je navode da će intervenisati na severu ocenio kao izjave za unutrašnju upotrebu političara Srbije. Ukoliko je mislio da će prevariti narod svojim izjavama, pogrešio je, jer svi već znaju da Haradinaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njegove prištinske kolege samo o Srbiji i pričaju i gledaju kako da pošalju ružnu sliku o srpskom narodu u svet.

Posle sednice Vlade tzv. Kosova Haradinaj je rekao da se Srbija suočava sa unutrašnjim problemima koje na razne načine povezuje sa lažnom državom Kosova.

- Priština ima svoje probleme i nema kapacitete da se bavi Srbijom, tamo nas zloupotrebljavaju. Izjave da se navodno dovodi u opasnost sever (Kosova) su izjave za unutrašnju upotrebu. Pozivamo zvaničnike Srbije da svoja unutrašnja pitanja sami rešavaju i da dozvole da mi rešavamo naša pitanja bez uplitanja - kazao je Haradinaj.

Premijer tzv. Kosova je istakao da EU treba da utiče da se Srbija ne uključuje u ova pitanja.

- Ne pada nam na pamet da se bavimo Srbijom, kakvo je stanje kod njih. Mi nismo nimalo uključeni u događaje u Srbiji - kazao je Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.