Miroslav Ivanović o odluci da Oliverovo ime nosi ulica u Bošnjačkoj mahali

Izvor: JUGpress.com, 29.Avg.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ivanović o odluci da Oliverovo ime nosi ulica u Bošnjačkoj mahali

KOSOVSKA MITROVICA

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Severna Mitrovica, na predlog odborničke grupe Srpska lista,usvojena je odluka da ulica Nemanjina u Bošnjačkoj mahali nosi ime ubijenog lidera Gradjanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića.

Pre nekoliko meseci je ta ista odbornička grupa Srpske liste odbacila inicijativu podržanu sa 1.700 potpisa da ulica u kojoj je ubijen ponese ime Olivera Ivanovića.

Oliverov brat Miroslav >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Ivanović je na svom fejsbuk profilu ovim povodom objavio sledeći komentar

“Kako je poštovan dok je bio živ tako se ophode i danas kada je likvidiran i fizički uklonjen iz sfere političkog uticaja i delovanja. Ostalo je ime ali na njihovu žalost jako ime i ono dalje smeta. Odbijena je inicijativa tolikog broja građana da se Oliverovim imenom nazove ulica Sutjeska, ulica u kojoj je ubijen gde se i danas, za divno čudo još uvek, nalazi i spomen ploča. Nedugo eto nove inicijative sada već prihvatljive ali da se njegovim imenom nazove ulica Nemanjina u Bošnjačkoj mahali. Pa prosudite sami o dobrim namerama predlagača. Odluka je doneta i sigurno će služiti nekome na čast. Porodici Oliverovoj neće!”

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Jakšić(SDP): Po njima se ništa neće zvati

Izvor: JUGpress.com, 29.Avg.2018

KOSOVSKA MITROVICA..Odbornik Gradjanske inicijative Srbija demokratija pravda (SDP) Marko Jakšić napustio je današnju sednicu Skupštine opštine severna Mitrovica pre pre glasanja o tome da se po Oliveru Ivanoviću zove ulica u Bošnjačkoj mahali a zatim je na svom Fejsbuk profilu  objavio kartu...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.