Milena Ivanović: Nema imena ubica, već samo zloupotrebe

Izvor: B92, 16.Mar.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ivanović: Nema imena ubica, već samo zloupotrebe

Milena Popović Ivanović izjavila je da je strašno to što ni posle 14 meseci nema imena ubica jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića.

Ona je dodala da je strašno što nakon toliko vremena ima samo političke zloupotrebe i izjava poput jučerašnje koju, kako je rekla, doživljava kao atak na njega, porodicu i državu Srbiju.

"Apelujem na sve koji imaju dokaze i prave informacije da se obrate nadležima organima, da u suprotnom ćute, ili da pomognu da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se ubistvo reši do kraja i jednom za sva vremena da se prestane sa sakuplanjem političkih poena", rekla je supruga Olivera Ivanovića za RTS.

Ona je dodala da apsolutno veruje policiji i tužilaštvu Srbije.

"Znam da predano i svakodnevno rade da se otkrije ubica, tako da od njih upravo očkujem da dobijemo informaciju ko je počinio ovaj gnusni zločin", rekla je Milena Popović Ivanović.

Nakon što je kosovski predsednik Hašim Tači izjavio da iza ubistva stoji Milan Radoičić, a da je vlast u Beogradu naručilac, kosovski tužilac Sulj Hodža izjavio je da je reč o političkim izjavama i da on o tome nema podataka.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MILENA IVANOVIĆ OČAJNA: Nema imena Oliverovog ubice, već samo zloupotrebe

Izvor: Večernje novosti, 16.Mar.2019

Milena Popović Ivanović izjavila je da je strašno to što ni posle 14 meseci nema imena ubica jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića. Milena Popović Ivanović izjavila je da je strašno to što ni posle 14 meseci nema imena ubica jednog od lidera kosovskih Srba...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.