Mihajlovićeva: Nije lak trenutak za našu zemlju

Izvor: B92, 07.Dec.2018, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva: Nije lak trenutak za našu zemlju

Surdulica -- Nije lak trenutak za našu zemlju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog problema koje imamo na Kosovu i Metohiji.

To je izjavila članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović i poručila da je potrebna odgovornost u svemu što se radi.

Mihajlovićeva je, prilikom posete opštinskom odboru SNS u Surdulici, prenela pozdrave predsednika Srbije i SNS i navela da je on poručio da su jedino zajedno jaki i snažni.

“Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lak trenutak za našu zemlju, nije lak trenutak za našeg predsednika, ni za Vladu i moramo da budemo svesni toga i da ostanemo odgovorni u svemu onome što radimo. Predsednik Vučić vam je poručio da smo zajedno jaki i snažni bez obzira na sve probleme koji danas postoje, a postoje na teritoriji za koju se borimo da ostane u Srbiji, a to je Kosovo i Metohija“, kazala je Mihajlović.

Obraćajući se članovima Opštinskog odbora, Mihajlović je rekla da želi da sto pre SNS prestane da bude opozicija u Surdulici.

“Borili smo se zajedno na izborima, blizu je bilo, ali sledeći put ne sme da bude blizu, moramo da budemo ubedljivi, jer ja mislim da je SNS potencijal u Surdulici i mislim da možemo mnogo više da uradimo za građane Surdulice, nego oni koji su sada u vlasti“, navela je članica Predsedništva SNS.

Dodala je da se svi iz te stranke, iako nisu na vlasti u Surdulici, trude da u tom delu Srbije, kroz ono što rade, bilo da su preduzeća ili ministartva, ulažu i pokazuju šta mogu dobro da urade.

Članovi opštinskog odbora SNS u Surdulici su se tokom razgovora sa Mihajlović žalili na trenutne opštinske vlasti koje, kako kažu, ne čine dovoljno za dobrobit građana Surdulice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.