Mediji na srpskom štite albanski nacionalizam kroz priču o 100 evra pomoći Vlade Srbije

Izvor: KMnovine.com, 11.Jun.2020, 17:13

Mediji na srpskom štite albanski nacionalizam kroz priču o 100 evra pomoći Vlade Srbije

Filijala Komervijalne banke u Gračanici poslednjih dana je imala posla na pretek. Albanci sa KiM masovno su dolazili da prime 100 evra pomoći Vlade Srbije.


   
Albanci u Gračanici podigli po 100 evrapomoći Vlade Srbije    



Zbog gužve za koju kažu da je do sada nije bilo, čekalo se na usluge filijale i po nekoliko sati.

Žalosno je, međutim, da mediji na srpskom jeziku aktivno rade >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << na obmani srpske javnosti i zaštiti lažne predstave o kompaktnosti albanskog nacionalizma na Kosovu i Metohiji.

U svojim izveštajima oni navode da se radi o "Albancima koji nisu sa Kosova i Metohije" što nije tačno. Cilj ovakvog malicioznog izveštavanja jeste da se očuva slika nepoljuljanog albanskog nacionalizma koji se ne bi prodao za 100 evra što je potpuna laž. Upravo je to ono što se desilo.

Takav stav u medijskim izveštajima ima za cilj da opravda izdaju Kosova i Metohije, da "pokaže" kako Albanci ne odustaju i ne prave kompromise i kako ne mogu da se kupe za 100 evra". Što je, ponavljamo, gola laž.





Naime, Kosovo i Metohija su teritorija koja je pune dve decenije na samom dnu ekonomskog blagostanja i gde vlada najekstremnije siromaštvo. Kriminalci, bivši(?) teroristi, narko dileri i ubice koji vode kosovske Albance, opljačkali su i prisvojili za sebe što je iole vredelo. Stanovništvo je potpuno gladno i bez svake nade zbog čega su do nedavno masovno napuštali KiM i odlazili u zemlje Zapadne Evrope. Takvi ljudi više ne mare za voje nacionalno pitanje, prevareni su, ojađeni, osiromašeni i rađaju se i umiru u bedi. Takvi uslovi života doveli su do toga da kosovski Albanci više ne istrajavaju u svojim nacionalnim zahtevima već su spremni da za normalnu platu, od koje mogu da žive, prihvate apsolutnu svaku vlast koja bi im to obezbedila. To je ono što mediji na srpskom hoće da sakriju.

Na Kosovu i Metohiji rudnici Trepče i površinski kopovi Belaćevac na kojima se eksploatiše ugalj, mogu da obezbede na hiljade radnih mesta kao i mnogo više zarade od prosečnih  u Srbiji.

Sa tako ponuđenim uslovima kosovski Albanci bi u ogromnom broju, procentu većem od 90%, istog dana prihvatili da država Srbija uspostavi svoju vlast na ovom delu njene teritorije i da se ukine svaka ideja o "nezavisnom Kosovu".
Problem je što su mediji u rukama velikih igrača koji kontrolišu kapital, na primer zna se da su kopovi Belaćevac u vlasništvu američkog i NATO generala Vesli Klarka a mobilna telefonija u rukama nekadapnje države sekretarke Madlen Olbrajt, od kojih oba veliki zagovarači agresije na Srbiju1999. godine, te radi njihovih i ličnih interesa drugih, ovi medijski profiteri na najsramniji način prodaju srpske nacionalne interese i državu.



PROČITAJTE JOŠ: 

Džordž Semjueli: Ukoliko Srbija želi da bude prijatelj sa Amerikom, moraće da se odrekne svih nacionalnih interesa i da prihvati njihov diktat - KM NovineDžordž Semjueli: Ukoliko Srbija želi da bude prijatelj sa Amerikom, moraće da se odrekne svih nacionalnih interesa i da prihvati njihov diktat „Problem je što su Srbi od početka pogrešno shvatili ciljeve Zapada uopšte, kao i Sjedinjenih Država posebno. Srbi su, nažalost, živeli u prošlosti.


PROČITAJTE JOŠ: 

Vučić je lažnoj albanskoj državi na Kosovu i Metohiji dao najviše novca! - KM NovineNametnuta ideja o nezavisnosti Kosova i Metohije jača sve više ali, kako izgleda, samo - u Srbiji. Zločini kojima je okupacija južne srpske pokrajine sprovedena i do danas traje, kod svih časnih i pravdoljubivih ljudi, čije su zemlje učestvovale u tome, izaziva stid koji ne mogu a da ne priznaju u razgovoru sa Srbima.

PROČITAJTE JOŠ: 

Poreklo Albanaca i njihovo otimanje Kosova i Metohije - KM NovinePoreklo Albanaca i njihovo otimanje Kosova i Metohije Srbska istorija je falsifikovana kako bi im se stvorilo neko imaginarno pravo Albanaca, izmišljeno, stvoreno na lažnim premisama. Oni se i danas drže te velike istorijske laži kako bi opravdali svoje težnje za otimanjem Kosova. Prvi problem u vezi sa njima jeste pitanje imena.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.