Masovna tuča u Kosovskoj Mitrovici: Devetorica privedena, među njima i maloletnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 22:07

Masovna tuča u Kosovskoj Mitrovici: Devetorica privedena, među njima i maloletnici

U tuči je učestvovalo desetak mladića, starosti od 17 do 21 godine.

Devet osoba je privedeno, od kojih su dve maloletne, nakon što je večeras došlo do tuče u jednom kafiću u Kosovskoj Mitrovici, nedaleko od studentskih domova.

U tuči je učestvovalo desetak mladića, starosti od 17 do 21 godine, rekao je zamenik komandira kosovske policije Besim Hoti.

Hoti je rekao da su četvorica mladića odvedena u Dom zdravlja radi pregleda, ali je naglasio da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niko nije zadobio teže povrede.

On je dodao da u tuči niko nije koristio bilo kakvo oružje i da je policija pokrenula istragu.

- Pretpostavljamo da je trebalo da bude neka žurka u kafiću, pa je došlo do tuče zbog još uvek nerazjašnjenih okolnosti - kazao je Hoti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča mladića u Kosovskoj Mitrovici, devetoro privedeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2022

Devet osoba je privedeno, od kojih su dve maloletne, nakon što je večeras došlo do tuče u jednom kafiću u Kosovskoj Mitrovici, nedaleko od studentskih domova, prenosi Kos sev...U tuči je učestvovalo desetak mladića, starosti od 17 do 21 godine, rekao je zamenik komandira kosovske policije Besim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Masovna tuča u Kosovskoj Mitrovici – devet osoba uhapšeno

Izvor: B92, 14.Feb.2022

Devet osoba je privedeno, od kojih su dve maloletne, nakon što je večeras došlo do tuče u jednom kafiću u Kosovskoj Mitrovici...Kako prenosi Kosev, tuča je izbila nedaleko od studentskih domova...U tuči je učestvovalo desetak mladića, starosti od 17 do 21 godine, rekao je zamenik komandira kosovske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.