MISTERIOZNA GRUPA B13 SPREMA POGROM SRBA: Oružje im stiglo sa zapada, evo kada planiraju KRVAVI NAPAD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 06:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNA GRUPA B13 SPREMA POGROM SRBA: Oružje im stiglo sa zapada, evo kada planiraju KRVAVI NAPAD!

Nekoliko sanduka oružja nedavno je nestalo iz kasarne koju Albanci zovu "Adem Jašari" kod Kosova Polja, a strahuje se da su puške i municija završili kod terorističke grupe B13, koja planira da izvede niz napada na srpsko stanovništvo severa KiM. 

- Nestalo je nekoliko sanduka pušaka i municije, o tome su nas obavestili izvori iz Prištine. Te puške su Albanci dobili od svojih vojnih saveznika sa Zapada. Poznato je da se ova grupa i ranije na isti način naoružavala – >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaže izvor.

O svemu su obavešteni Ramuš Haradinaj, Hašim Tači i Kadri Veselji. Starešine iz kasarne su započele istragu, ali je iz Prištine stigla naredba da se sve obustavi.

Pripadnici B13 naređenja primaju od pomenute trojke političara i ratnih zločinaca. Napadi na Srbe bi trebalo da uslede uoči pokušaja aneksije Severne Mitrovice, o čemu je prvi javno progovorio Agim Bahtiri, gradonačelnik Južne Mitrovice.

Napadi mogu biti izvedeni uoči izbora na KiM 6. oktobra ili nakon toga, kaže izvor iz Prištine.

- Dosadašnji tok kampanje obeležile su zapaljive izjave albanskih političara, upravo onih koji stoje iza ove organizacije – zaključuje izvor.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.