Ljimaj: Iduće nedelje završetak rada na platformi za pregovor

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2019, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljimaj: Iduće nedelje završetak rada na platformi za pregovor

Koopredsedavajući pregovaračkog tima Prištine Fatmir Ljimaj izjavio je da će sledeće nedelje biti završen rad na platformi za pregovore koji će potom biti dostavljen kosovskog skupštini Koopredsedavajući pregovaračkog tima Prištine Fatmir Ljimaj izjavio je da će sledeće nedelje biti završen rad na platformi za pregovore koji će potom biti dostavljen kosovskog skupštini."Ako ne može da se ujedini politički faktor na Kosovu, u najmanju ruku, treba da usaglasimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << stavove", rekao je on, prenosi RTK2.PROČITAJTE I: PROVOKACIJA LjIMAJA: Tražićemo od Srbije ratnu odštetu On je izrazio nadu da će ta platforma predstaviti zajedničke stavove kosovskog političkog faktora i poslati poruku da Kosovo konačno ima zvaničan stav u pogledu dijaloga sa Srbijom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ljimaj: Iduće nedelje završetak rada na platformi za pregovore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2019

Koopredsedavajući pregovaračkog tima Prištine Fatmir Ljimaj izjavio je da će sledeće nedelje biti završen rad na platformi za pregovore koja će potom biti dostavljena kosovskoj skupštini..."Ako ne može da se ujedini politički faktor na Kosovu, u najmanju ruku, treba da usaglasimo stavove",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.