Lideri opozicije odneli ogradu sa Trga pred Gradsku skupštinu (VIDEO, FOTO)

Izvor: Danas, 06.Apr.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lideri opozicije odneli ogradu sa Trga pred Gradsku skupštinu (VIDEO, FOTO)

Lideri opozicije simbolično su večeras na kraju protesta "Jedan od pet miliona" ogradili Skupštinu Beograda zaštitnom ogradom skinutom sa Trga Republike. Naredni protest, ovog puta pod parolom "Svi kao jedan", zakazan je za 13. april u 15 časova u centru Beograda. Članak Lideri opozicije odneli ogradu sa Trga pred Gradsku skupštinu (VIDEO, FOTO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umesto kod Pinka, protest ispred Skupštine grada

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Apr.2019

Učesnici protesta "1 od 5 miliona" u Beogradu uklonili su barikade i zaštitnu ogradu iz strogog centra Beograda, gde je u toku višemesečna rekonstrukcija Trga republike, i odneli je ispred Skupštine grada Beograda. Na taj način izarazili su protest protiv načina na koji gradske vlasti i zamenik...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

U Beogradu počeo protest "Jedan od pet miliona"

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Apr.2019

Veliki broj građana okupio se ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici na još jednom u nizu protresta "Jedan od pet miliona", gde im se obraća glumac i funkcioner DS-a Branislav Lečić...Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je da su lideri Saveza za Srbiju (SzS) danas bili ispred...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Spremio se za doček protestanata: Željko Mitrović puštao muziku sa terase Pinka (FOTO, VIDEO)

Izvor: Danas, 06.Apr.2019

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, pod pseudonimom Di-džej Žeks, organizovao je danas žurku za zaposlene, ali i najavljene protestante. Članak Spremio se za doček protestanata: Željko Mitrović puštao muziku sa terase Pinka (FOTO, VIDEO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.