Leposavić: Pokušaj pljačke vozila za transport novca, razbojnici pobegli bez plena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2022, 14:30

Leposavić: Pokušaj pljačke vozila za transport novca, razbojnici pobegli bez plena

U Leposaviću su danas za sada nepoznati razbojnici pokušali pljačku vozila za transport novca iz Službe za platni promet Narodne banke Srbije, javlja Kosovo onlajn.

Prema rečima očevidaca, pljačkaši su oko 11 časova došli vozilom saniteta žute boje, kakav inače ne koriste medicinske službe na severu.

"Izašli su sa fantomkama na glavi i pokušali da opljačkaju vozilo s novcem. Pucali su na radnike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obezbeđenja, ali su im oni takođe uzvratili i uspeli da ih spreče u nameri da opljačkaju vozilo. Pljačkaši su potom brzo napustili lice mesta, a narod je vidno uznemiren masovno izašao na ulicu", rekao je jedan od prisutnih građana.

Za napadačima se traga.

Kako saznaje Kosovo onlajn, radnik obezbeđenja zadobio je lakše povrede i sanitetom prebačen da mu se ukaže pomoć.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJAVA U LEPOSAVIĆU! Sa fantomkama iskočili iz saniteta, pokušali da opljačkaju vozilo NBS (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Dec.2022

U Leposaviću su danas, oko 11 sati, za sada nepoznati razbojnici pokušali su pljačku vozila za transport novca iz Službe za platni promet Narodne banke Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.