Lazanski otkrio caku kojom Albanci mogu zauzeti sever Kosova, pa primetio STRAŠAN DETALJ! OTKUD IM TO!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazanski otkrio caku kojom Albanci mogu zauzeti sever Kosova, pa primetio STRAŠAN DETALJ! OTKUD IM TO!?

U večerašnjoj emisiji "Upitnik" na RTS tema je bila prekid dijaloga Beograda i Prištine

Igor Simić, potpredsednik Srpske liste rekao je da očekuje da se sada može očekivati pritisak međunarodne zajednice na Prištinu da povuče svoje jednostrane poteze, a da sve ovo pokazuje da Priština ne želi dijalog.

Miroslav Lazanski, novinar i vojni komentator rekao je da je na delu ucenjivački proces Prištine prema Briselu i da oni očekuju viznu liberalizaciju, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im je obećana za proleće sledeće godine.

- Na Briselu je da dovede svoje pulene u red, da ih upozori da krše CEFTA sporazum - rekao je Lazanski.

On je dodao da svaki dijalog gubi smisao ako jedna strana sve ispunjava, a druga ne, posebno imajući u vidu neformiranje ZSO, što je bila obaveza Prištine prema sporazimima iz Brisela.

Veljko Odalović, državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova da razgraničanje može biti jedno od rešenja, ali da treba razgovarati o tome šta razgraničiti.

On dodaje da je Zapad napravio tu zločinačku OVK, stoji iza svega što se dešavalo na Kosovu i Metohiji i zbog toga toliko čvrsto drži stranu Albanaca.

Lazanski je rekao da ulazak tzv. "Kosova" u Interpol ne bi za njega značio smak sveta, mada bi "Albanci mahali tim članstvom kao znakom svoje državnosti".

- Mi ne treba od Interpola da pravimo neki fenomen. Setite se koliko je lidera Kosova bilo u evropskim zemljama, a nisu hapšeni, a bili su na poternicama Interpola - podsetio je on.

Igor Simić je upozorio da Albanci žele da donesu propis po kom svako ko kaže nešto protiv OVK može biti procesuiran.

O ulasku tzv. "vojske Kosova" na sever pokrajine, Lazanski je rekao da to zavisi od nas i međunarodne zajednice.

- Mi smo dobili garancije u Briselu da je za ulazak tzv. "vojske Kosova" na sever potrebna dozvola komandanta KFOR-a i lokalne samouprave (Srba), a i predsednik Vučić je rekao da se to neće dogoditi - rekao je Lazanski.

Upozorio je da Albanci mogu doći u civilu na sever Kosova, a da im se preko noći sa juga dovezu uniforme i oružje i da se probudimo jedno jutro sa albanskom "vojskom" na severu Kosova.

Gledajući snimak sa tzv. snagama bezbednosti na Kosovu, vojni komentator je primetio američke puške.

- Ovo su američke puške, F-16! Pa da pitamo: otkud? - jasan je Lazanski.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LAZANSKI SIGURAN: Ako Albanci krenu na sever, neka znaju - srpska armija je NAJMOĆNIJA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2018, 07:15

Gosti "Upitnika" na RTS bili su Veljko Odalović, državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova, Igor Simić, potpredsednik Srpske liste i poslanik u kosovskom parlamentu i Miroslav Lazanski, vojni komentator, a tema je bila prekid dijaloga Beograda i Prištine..Na pitanje da li je Srpska lista spremna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.