Izvor: Blic, 09.Feb.2020, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAŽNA UZBUNA ZBOG KORONA VIRUSA NA KOSOVU Pacijentkinja zadržana u bolnici u Prištini nije zaražena

Pacijentkinja koja je primljena na Kliniku za infektivne bolesti u Prištini nema korona virus, saopšteno je večeras na vanrednoj konferenciji za novinare nacionalnog instituta za javno zdravlje, prenosi Koha.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pacijentkinja koja je primljena na Kliniku u Prištini nema koronavirus

Izvor: RTS, 09.Feb.2020

. Pacijentkinja koja je primljena na Kliniku za infektivne bolesti u Prištini nema koronavirus, saopšteno je na vanrednoj konferenciji za novinare nacionalnog instituta za javno zdravlje, prenosi "Koha net".

Nastavak na RTS...

Britanka u Prištini nije zaražena koronavirusom

Izvor: B92, 09.Feb.2020

Priština -- Pacijentkinja koja je primljena na Kliniku za infektivne bolesti u Prištini nema korona virus, saopštio je nacionalni institut za javno zdravlje...Izveštaj NIPH je na vanrednoj konferenciji za novinare pročitao Naser Ramadani, lekar iz tog instituta, koji je ranije izjavio da su odmah...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.