Kurti odgodio izricanja kazni na 48 sati nakon prijedloga ambasade SAD na Kosovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Nov.2022, 02:05

Kurti odgodio izricanja kazni na 48 sati nakon prijedloga ambasade SAD na Kosovu

Premijer Kosova Albin Kurti odgodio je provođenje druge faze odluke o srpskim registarskim tablicama za 48 sati na sjeveru Kosova. Druga faza po planu Vlade Kosova predviđala je izricanje novčanih kazni. Zahtjev za odgodu od 48 sati uputile su Sjedinjene Države koje su razočarane što lideri Kosova i Srbije nisu uspeli da se dogovore sa visokim predstavnikom EU Borelom o rešenju aktuelne krize na Kosovu. Pozvali su premijera Kurtija da sarađuje sa visokim predstavnikom EU Borelom i...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić danas sa Hilom o situaciji na Kosovu

Izvor: Danas, 22.Nov.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas prepodne sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom, pošto je kasno noćas objavljeno da je Priština odložila na 48 sati izricanje kazni vlasnicima vozila sa registarskim tablicama izdatim u Srbiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.