Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2021, 23:44

Kurti i Lajčak se sastali u Briselu, datum nastavka dijaloga niko ne pominje

Kosovski premijer Aljbin Kurti sastao se u Briselu sa izaslanikom za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. Moramo se baviti nerešenim pitanjima, a ne otvarati nova, poručio je iz Brisela nakon sastanka kosovski premijer, preosi KoSSev. Kurti je ranije danas rekao da 11. maja neće biti nastavljen dijalog sa Beogradom u Briselu, a javnost je, nakon njegovog susreta sa Lajčakom ostala uskraćena za informaciju o datumu nastavka razgovora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti sa Lajčakom: Bitno je utvrditi principe dijaloga

Izvor: RTS, 29.Apr.2021, 08:03

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da je bitnije od datuma nastavka dijaloga njegova priprema I princip zatvaranja nerešenih pitanja, a ne otvaranje novih. . Kurti se sinoć u Briselu sastao sa izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom. Rekao je da dijalog treba...

Nastavak na RTS...

Kurti se oglasio nakon sastanka sa Lajčakom: "Rešavanje nerešenih problema, a ne stvaranje novih"

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021

Kurti se u Briselu sastao sa izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčak..Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti saopštio je nakon razgovora sa izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom da je od datuma nastavka dijaloga bitnija njegova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kurti: Nastavak dijaloga sa Beogradom u junu

Izvor: Danas, 29.Apr.2021

Premijer Kosova Aljbin Kurti je danas u Briselu rekao da je kosovska delegacija spremna da dijalog o normalizaciji odnosa sa Beogradom nastavi u junu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.