Kosovski specijalci zauzeli Gazivode, srpska policija u stanju pripravnosti

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovski specijalci zauzeli Gazivode, srpska policija u stanju pripravnosti

Nekoliko desetina kosovskih specijalaca upalo je u Centar za ekologiju i razvoj sporta u Zubinom Potoku i zauzelo veštačko jezero i hidrocentralu Gazivode.

Kako javlja dopisnik RTS-a, nekoliko desetina naoružanih specijalaca upalo je u ovaj Centar.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je stavljanje Vojske Srbije u stanje najviše borbene gotovosti. Naredba je preneta Generalštabu, kao razlog se navodi napad albanskih specijalaca na Srbe na severu Kosova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

"Povodom napada Albanaca na sever Kosova i Metohije i hapšenja Srba koji nisu počinili bilo kakvo krivično delo naložio sam direktoru policije da sve specijalne i posebne jedinice policije stavi u stanje najviše pripravnosti", naveo je ministar policije Nebojša Stefanović.

Kako ističe, Ministarstvo unutrašnjih poslova će nastaviti da prati razvoj situacije i preduzeće sve mere koje država bude naložila.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Đurić: Zauzeli Gazivode da Tači može da se prošeta

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2018

Kosovski predsednik Hašim Tači proveo je petnaestak minuta kod brane na jezeru Gazivode, a zatim otišao u pratnji kosovske policije i specijalnih jedinica...Ranije danas je nekoliko desetina kosovskih specijalaca ušlo u Centar za ekologiju i razvoj sporta u Zubinom Potoku i na veštačko jezero i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.