Kosovski mediji: U pucnjavi u Prištini stradala jedna, a ranjene tri osobe

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Sep.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovski mediji: U pucnjavi u Prištini stradala jedna, a ranjene tri osobe

Danas oko 16 časova došlo je do pucnjave u Bolničkom naselju u Prištini, u kojoj je stradala jedna, a teško su ranjene tri osobe, objavila je Koha a prenosi KoŠev.

Koha navodi da ;su danas oko 16 časova dobili informaciju o pucnjavi u ulici Muharem Fejza (Muharrem Fejza) u Prištini, prenosi KoŠev.

"Policijske jedinice su odmah izašle na teren i zatekle četiri ranjene osobe koje su upućene na bolničko lečenje", rekla je za Kohu portparolka Kosovske policije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za region Prištine Fljora Ahmeti (Flora Ahmeti).

Navodi se da je ubrzo nakon što su povređene osobe primljene u KBC u Prištini, konstatovana smrt B.M, što je takođe za Kohu portvrdio direktor hirurgije Basri Sejdiu (Basri Sejdiu).

Povređeni su još M.R. (47), G.R. (76) i F.R. (51).

Sat i po vremena nakon pucnjave, Kosovska policija je saopštila da su dve osobe uhapšene u vezi sa ovim slučajem.

Portparol Bajram Krasnići (Bajram Krasniqi) odbio je da komentariše motiv pucnjave, ali Koha navodi da su u pucnjavu uključeni članovi dve porodice, a obe žive u blizini mesta okršaja, prenosi KoŠev.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.