Kosovska policija zaplenila pušku i alkohol

Izvor: Blic, 08.Jun.2012, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija zaplenila pušku i alkohol

Kosovska policija saopštila je danas da je u selu Prilužje prilikom pretresa porodične kuće D. S, osumnjičenog za krijumčarenje i neovlašćeno posedovanje oružja, zaplenjena jedna puška, 370 litara raznog alkohola i dokumenta o proizvodnji alkoholnih pića.

Policija u Prištini saopštila je da je Odeljenje za istraživanje ekonomskih zločina i korupcije jutros sa Kosovskom policijom po nalogu suda u Vučitrnu pretreslo kuću Srbina D.S. koji je osumnjičen za "krijumčarenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << roba, kao i za neovlašćeno

posedovanje i korišćenje oružja".

U saopštenju se navodi da su u jutrošnjoj akciji u selu Prilužje učestvovali policija, carinici i službenici iz poreske administracije Kosova uz nadzor Euleksa.

Osumnjičenog D. S. policija je, kako se navodi, odvela u policijsku stanicu u Vučitrnu kako bi dao izjavu u vezi sa zaplenjenim oružjem, kao i u vezi sa robom za koju se sumnja da je švercovana.

Supruga osumnjičenog D. S. rekla je da su Pripadnici specijalne jedinice ROSU, Kosovska policija sa psima, carinici i Euleks danas duže od četiri sata pretresali njihovu porodičnu kuću u selu Prilužje, ali da nisu ništa našli i da su jutros posle 10 sati otišli uz izvinjenje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.