Kosovska policija prošle godine podelila 26 otkaza

Izvor: B92, 16.Jan.2020, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija prošle godine "podelila" 26 otkaza

Priština -- Kosovska policija saopštila je da je tokom prošle godine 26 pripadnika dobilo otkaz na osnovu mišljenja Disciplinske komisije.

Od ukupo 855 disciplinskih predmeta, Komisija je u 26 slučajeva, kao prva administrativna instanca, preduzela najstrože mere - raskid radnog odnosa, rečeno je na godišnjoj konferenciji za novinare kosovske policije.

Konstatovano je da je Žalbena komisija u istom periodu primila ukupno 422 žalbe.

"Komisija za žalbe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao druga instanca pokretanja upravnog postupka primila je 422 žalbe od kojih je 318 odbijeno kao neosnovano, u 32 slučaja žalbe su prihvaćene, u 39 slučajeva su delimično odobrene, a 23 slučaja su vraćena na obnavljanje istrage...", rečeno je novinarima, preneo je prištinski Zeri.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.