Kosovska policija: Zna se osoba koja je 2017. kupila automobil

Izvor: Večernje novosti, 19.Jan.2018, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija: Zna se osoba koja je 2017. kupila automobil

Kosovska policija tvrdi da je identifikovala osobu koja je 2017. kupila automobil iz kojeg je, kako se veruje, pucano na predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića Kosovska policija tvrdi da je identifikovala osobu koja je 2017. kupila automobil iz kojeg je, kako se veruje, pucano na predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.U večerašnjem saopštenju kosovska policija tvrdi da je to vozilo bilo u Srbiji od 2009, a da je 2017. promenilo vlasnika.Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još: Kamere su "ulovile" automobil atentatora Direktor policije Vladimir Rebić ranije je potvrdio da je zapaljeni automobil iz kojeg je, kako se veruje, pucano na Olivera Ivanovića, pripadao Srbinu iz Austrije, koji je preminuo i vozilo je više puta prodato.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kosovska policija: Zna se osoba koja je 2017. kupila automobil iz kog je pucano na Olivera Ivanovića

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2018

Kosovska policija tvrdi da je identifikovala osobu koja je 2017. kupila automobil iz kojeg je, kako se veruje, pucano na predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića...U sinoćnjem saopštenju kosovska policija tvrdi da je to vozilo bilo u Srbiji od 2009, a da je 2017. promenilo vlasnika...Direktor...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.