Kosovska policija: Pronađeno zapaljeno vozilo

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Jan.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska policija: Pronađeno zapaljeno vozilo

KOSOVSKA MITROVICA - Policija Kosova potvrdila je da je jutros u 8,10 sati u ulici Sutjeska, u sjevernom dijelu Mitrovice, došlo do upotrebe vatrenog oružja kojim je ustrijeljen srpski političar sa Kosova Oliver Ivanović.

Policija navodi da je Ivanović prebačen u Klinički bolnički centar u Mitrovici na reanimaciju, nakon čega su dežurni ljekari konstatovali smrt.

"Policijske jedinice su odmah izašle na lice mjesta radi vršenja uviđaja, koji je još uvijek >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << u toku. Na mjestu događaja su pronađeni određeni dokazi koji će se koristiti u daljem toku istrage", navodi se u policijskom saopštenju.

Policija takođe navodi da je jutros oko devet sati u ulici Vojvode Putnika, na sjeveru Mitrovice, pronađeno zapaljeno vozilo marke Opel Astra bez registarskih oznaka, za koje policija sumnja da je povezano sa slučajem ubistva.

O navedenim događajima obaviješten je nadležni tuzilac koji je izašao na mjesto događaja.

Kosovska policija navodi da ostaje posvećena rasvjetljavanju ovog slučaja i identifikaciji osumnjičenog/osumnjičenih lica.

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je jutros iz vatrenog oružja u Sjevernoj Mitrovici ispred prostorija ove stranke.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.