Kosovska Mitrovica: Toplana obustavlja rad, nema mazuta?

Izvor: B92, 17.Dec.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica: Toplana obustavlja rad, nema mazuta?

Kosovska Mitrovica -- Gradska toplana u Kosovskoj Mitrovici, koja snabdeva vrtiće, škole, kao i studentske domove, biće prinuđena da obustavi rad ako se ne reši problem sa mazutom.

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić rekao je da će Gradska toplana u roku od dva dana, ako ne reši problem sa mazutom, biti prinuđena da obustavi rad.

Spirić je rekao da mogućnost da toplana prestane sa radom dodatno unosi zabrinutost, prenela je RTS.

"Učinićemo sve napore da u što kraćem roku, uz podršku resornog ministarstva, rešimo taj problem", dodao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kosovska Mitrovica: Toplana obustavlja rad, nema mazuta?

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2018

Gradska toplana u Kosovskoj Mitrovici koja snabdeva vrtiće, škole, kao i studentske domove biće prinuđena da obustavi rad ako se ne reši problem sa mazutom...Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić rekao je da će Gradska toplana u roku od dva dana, ako ne reši...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.