Izvor: Nezavisne Novine, 02.Feb.2020, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo online: Nema promjene granica, takse ostaju

PRIŠTINA - U načelnom programu nove kosovske vlade, prema sporazumu Samoopredjeljenja i DSK, navodi se da tema u dijalogu Beograda i Prištine ne može biti promjena granica i razmjene teritorija, takse ostaju, a ZSO neće imati izvršna ovlašćenja, pise Kosovo online, pozivajući se na neimenovane izvore.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"NIŠTA OD ZSO I PROMENE GRANICA, TAKSE OSTAJU" Evo šta podrazumeva sporazum Samoopredeljenja i DSK

Izvor: Blic, 02.Feb.2020

U načelnom programu nove kosovske vlade, prema sporazumu Samoopredeljenja i DSK, navodi se da tema u dijalogu Beograda i Prištine ne može biti promena granica i razmene teritorija, takse ostaju, a ZSO neće imati izvršna ovlašćenja, pise Kosovo onlajn, pozivajući se na neimenovane izvore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.