Kosovo i Metohija: Umrlo još petoro, policija ispred zgrade, ministar bez komentara

Izvor: B92, 05.Jul.2020, 15:56

Kosovo i Metohija: Umrlo još petoro, policija ispred zgrade, ministar bez komentara

Priština -- Pet osoba zaraženih koronavirusom umrlo je danas od ponoći na Klinici za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Kosova, piše Koha.

Izvori iz bolnice kažu da su preminuli imali i druge prateće bolesti, prenosi Gazeta Ekspres.

Usled ozbiljnog pogoršanja situacije povodom epidemije, na Klinici za infektivne bolesti okupili su se svi čelni ljudi Univerzitetskog kliničkog centra, uključujući i direktora, od koga se očekuje da se obrati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << javnosti o svemu što se dešava.

Od jutros su pojačane policijske snage u dvorištu Univerzitetskog kliničkog centra. Kosovska policija okružuje Kliniku za infektivne bolesti.

Po nepotvrđenim informacijama na klinici je izbio problem s respiratorima i to je uzrok povećanog broja smrtnih slučajeva.

Kako prenosi Zeri, ministar zdravlja Armend Zemaj je viđen kako napušta Klinički centar, ali se medijima u Prištini nije obraćao. Kazao je samo: "Vidimo se kasnije“.

U subotu je umrlo osam pacijenata, a 178 je novozaraženih kovidom 19.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.