Kosovo formira istražnu komisiju za deportaciju turskih državljana

Izvor: Danas, 17.Apr.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo formira istražnu komisiju za deportaciju turskih državljana

Skupština Kosova donela je odluku o formiranju parlamentarne istražne komisije koja treba da rasvetli slučaj deportacije turskih državljana, odnosno da razmotri da li je bilo kršenja Ustava prilikom deportacije. Članak Kosovo formira istražnu komisiju za deportaciju turskih državljana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kosovo formira istražnu komisiju za deportaciju turskih državljana

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2018

Skupština Kosova donela je odluku o formiranju parlamentarne istražne komisije koja treba da rasvetli slučaj deportacije turskih državljana, odnosno da razmotri da li je bilo kršenja Ustava prilikom deportacije...Formiranje ove komisije, čiji će članovi biti poslanici Skupštine, je ishod vanredne...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.