Kosovo Polje: Srbinu iz Kuzmina ukradeni automobil i traktor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo Polje: Srbinu iz Kuzmina ukradeni automobil i traktor

Penzioneru Grujici Simiću iz sela Kuzmin nadomak Kosova Polja noćas su ukradeni automobil marke "fijat lančia" i traktor, javila je "RTV Gračanica".

Simić ovom mediju potvrdio da je krađa automobila i traktora, koji su se nalazili u garaži porodične kuće, izvršena noćas posle ponoći.

"Bio sam budan i poslednji put izlazio napolje oko 11 sati i sve je bilo u redu. Kad sam jutros ustao oko 6.00 sati, najpre sam pošao do automobila da proverim neke zdravstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << upute i onda sam zatekao praznu garažu", kazao je Simić.

On je napomenuo da je uskoro trebalo da ide na operaciju srca, pa mu je u ukradenom automobilu ostala čitava dokumentacija s uputima.

Simić je rekao i da u kući živi sa suprugom koja je nepokretna i da ništa nisu čuli.

"Verujem da ih je bilo više, jer je za traktor bila zakačena drljača, koja je prilično teška i trebalo je makar četvoro ili petoro ljudi da to otkači i iznese iz garaže", kazao je Simić.

On je penzioner i pored penzije jedini prihod mu je bavljenje poljoprivredom.

Navodi se da je slučaj prijavljen policiji koja je izvršila uviđaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Lancia

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZASTRAŠIVANjE SE NASTAVLjA: Srbinu iz Kuzmina ukradeni automobil i traktor

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2019

Penzioneru Grujici Simiću iz sela Kuzmin nadomak Kosova Polja ukradeni su automobil marke "fijat lančia" i traktor, javila je "RTV Gračanica" Penzioneru Grujici Simiću iz sela Kuzmin nadomak Kosova Polja ukradeni su automobil marke "fijat lančija" i traktor, javila je "RTV Gračanica".Simić...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.