Komšić: Imam pravo na stav, iako je izazvao gužvu u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšić: Imam pravo na stav, iako je izazvao gužvu u Beogradu

Vidim da je moj stav izazvao određenu gužvu u Beogradu, ali to je moj stav i imam pravo na njega sviđao se on nekom ili ne, rekao je izabrani član Predsedništva BiH Željko Komšić, povodom svoje izjave da Kosovo vidi kao nezavisnu državu, i dodao da BiH, s obzirom na konstituciju Predsedništva BiH, neće sigurno priznati Kosovo.

"Bosna i Hercegovina, s obzirom na konstituciju Predsedništva BiH, neće sigurno priznati Kosovo, ali BiH ima obavezu da barem nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u međuvremenu uradi kako bi olakšala komunikaciju naših državljana i građana i građanki Kosova", istakao je on.

Kad je već to Srbija uradila, nema nikakvog razloga da mi to ne uradimo. Ali očigledno ovde u BiH ima mnogo ljudi pogotovo u politici koji bi da budu veći katolici od samog pape, rekao je Komšić za Radio Slobodna Evropa.

Napokon, i meni se ne sviđa sve što čujem, ali živim s tim, dodao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.