Izvor: Blic, 12.Jun.2018, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komandant Kfora: Rezolucija 1244 je naša Biblija

Rezolucija 1244 je naša Biblija, i mi smo ovde na osnovu 1244 i dok je ona na snazi ništa se u osnovi neće promeniti, rekao je komandant Kfora Salvatore Kuoči. On je ocenio i da je bezbednosna situacija na čitavom Kosovu mirna i stabilna i da u tom pogledu nema većih razlika između juga i severa Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komandant KFOR-a: Rezolucija 1244 je naša Biblija i to ništa neće promeniti

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2018

Ako bude bilo kakvog upozorenja za narušavanje bezbednosne situacije, Kfor je spreman da preduzme sve mere..Rezolucija 1244 je naša Biblija, i mi smo ovde na osnovu 1244 i dok je ona na snazi ništa se u osnovi neće promeniti, rekao je komandant Kfora Salvatore Kuoči...Pročitajte i:..On je ocenio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.