Klintonovi krivi što su terorističke organizacije ovladale srpskom svetom zemljom Kosovom

Izvor: B92, 13.Okt.2019, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Klintonovi krivi što su terorističke organizacije ovladale srpskom svetom zemljom Kosovom"

Dejvid Vujić smatra da su članovi porodice Klinton krivi što su terorističke organizacije ovladale svetom zemljom Kosovom.

Dejvid Vujić, srpski lobista u SAD i jedan od sedmorice inženjera srpske nacionalnosti koji su učestvovali u misiji "Apolo" slanja čoveka na Mesec, smatra da ukazivanje američkom predsedniku Donaldu Trampu na to može samo pomoći u političkom rešavanju ovog najvažnijeg nacionalnog pitanja.

"Zajednički imenitelj srpskih nesreća poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << decenija je - porodica Klinton. Aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa na sve načine i iznova treba da podsećamo na to, jer i sam ima velikih problema zbog njihove političke zaostavštine. Klintonovi su aktivno učestvovali u demonizovanju našeg naroda, njihova politika prema Srbima je rezultirala etničkim čišćenjem stotina hiljada naših sunarodnika iz Krajine, BiH i sa Kosova. Podržavali su plaćenike Bin Ladena, zajedničkog neprijatelja Amerike i Srbije. Oni sada žive potpuno mirno u komforu, bez trunke kajanja. Ukazivanje Trampu da su Klintonovi krivi što su terorističke organizacije ovladale srpskom svetom zemljom Kosovom, može nam samo pomoći u političkom rešavanju ovog, za nas najvažnijeg nacionalnog pitanja", kaže on.

"Ozbiljan pokušaj naše zajednice u SAD, u saradnji sa maticom, da se uloga ove porodice u stradanju Srba postavi pred američke sudove, zadobila bi ozbiljnu pažnju predsednika Donalda Trampa. Takav jedan pravni proces u SAD, koji bi direktno povezao Klintonove i Kosovo, u perspektivi bi uticao na rešavanje krize oko srpske pokrajine", kaže Vujić za "Večernje novosti"

On dodaje da je administracija u Vašingtonu, delom i zaslugom naših uglednih ljudi, najzad prepoznala maligni uticaj albanskih lobista na Kapitolu.

"I državni sekretar Majk Pompeo nedavno je javno i oštro upozorio predsednika Kongresnog odbora za spoljne poslove Eliota Engela, da prestane da pritiska, zastrašuje i maltretira diplomatsko osoblje SAD kosovskim lobističkim pričama", dodaje Vujić.

On ističe da Srbiju u Vašingtonu promoviše mala grupa volontera i profesionalaca, uz nekoliko bivših i aktivnih republikanaca iz Kongresa, koji zastupaju srpske ineterse, pre svega iz ličnog osećaja pravde i istine.

"Mana našeg naroda je što verujemo da je istina očigledna i da je kao takvu ne treba dokazivati", ističe Vujić i dodaje "da moramo svakog dana insistirati na trazenju 'krivca' za svoju nesreću".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejvid Vujić, srpski lobista u SAD: Klintonove da tužimo pred sudom u Americi

Izvor: Večernje novosti, 13.Okt.2019

Bil i Hilari zajednički imenitelj srpskih nesreća poslednjih decenija. Sve ozbiljne istrage govore da nije bilo genocida u Srebrenici ZAJEDNIČKI imenitelj srpskih nesreća poslednjih decenija je - porodica Klinton. Aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa na sve načine...

Nastavak na Večernje novosti...

''Klintonovi krivi što su terorističke organizacije ovladale srpskom svetom zemljom Kosovom''

Izvor: KMnovine.com, 13.Okt.2019

"Srbi u SAD i država Srbija da zahtevaju procesuiranje porodice Klinton, Trampu bi to privuklo pažnju" smatra Vujić....    .Dejvid Vujić    ....Dejvid Vujić, srpski lobista u SAD i jedan od sedmorice inženjera srpske nacionalnosti koji su učestvovali u misiji "Apolo"...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.