Kipar: Navijači Apoela dočekali Zvezdu uz baklje i uzvike - Kosovo je Srbija (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 23.Sep.2020, 18:51

Kipar: Navijači Apoela dočekali Zvezdu uz baklje i uzvike - Kosovo je Srbija (VIDEO)

Kipar je jedna od zemalja Evropske unije koja ne priznaje ilegalnu otimačinu Kosova i Metohije.



Crveno-beli su noć pre, po dolasku na stadion, imali doček, od navijača APOEL-a. Bakljada, pesma, transparent sa jasnom porukom - Kosovo je Srbija!

Pravoslavna braća - stajalo je u poruci na tviteru. Ne čudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << jer ne samo što je Kipar jedna od zemalja Evropske unije koja ne priznaje ilegalni secesionizam kosovskih Šiptara već slične probleme već duže ima sa Turskom koja takođe zastupa islamski ekspanzionizam a istorija je takođe puna brojnih zločina koje su islamski fundamentalisti vršili nad pravoslavnim stanovništvom baš kao što su Šiptari to činili nad Srbima na Kosovu i Metohiji.


Kosovo is Serbia
Red Star support from
APOEL ULTRAS

Orthodox Brothers@crvenazvezdafk @apoelfcofficial pic.twitter.com/4kn4ssH7TY
— Orange Eye (@OrangeEye7) September 15, 2020

Crvena zvezda i Omonija danas u 17 časova u Nikoziji igraju meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. 



PROČITAJTE JOŠ:  Da li je Kosovo nezavisna država?"Kosovo nije nezavisna država, a još je manje suverena država, iako ima neke naznake kada su u pitanju građanska prava, tzv "kosovske institucije" i unutrašnja bezbednost. De jure, Kosovo je Srbija: * Proglašenje kosovske nezavisnosti 2008. godine od strane grupe ljudi koja je sebe proglasila "demokratskim izabranim liderima Kosova" nema ništa veći značaj od katalonskog proglašenja nezavisnosti 2017.
 
PROČITAJTE JOŠ:  Slobodan Reljić: Vreme je da se začuje glas 80 odsto građana za koje ''Kosovo je Srbija'' Pre nepunu godinu dana objavljeno je da je 81 od sto građana Srbije protiv priznanja Kosova. Čak ni ako bi bilo tačno ono što nam krajnje neodgovorno obećava brljivi Johanes Han, da će nekad Srbija biti članica EU. Samo je 3 od sto građana učestvovalo u nekoj vrsti unutrašnjeg dijaloga o Kosovu koji je, ako se sećate organizovao predsednik Srbije.


PROČITAJTE JOŠ:  
Ljuba Jerotić: KOSOVO JE SRBIJA Pobožno raspoloženje duše otkriva se pesmom. Ne pesmom radi veselja već pesmom koja slavi i proslavlja uzvišeno. Donosimo vam jednu takvu pesmu Ljube Jerotića iz Sombora koja krotko ali snažno i bez dileme, svedoči istinu koju bi mnogi ovih dana da potamne. Istinu da su Kosovo i Metohija srpske zemlje i da drugačije ne može biti.
 
 

KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Twiter,   Turska

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.