Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2021, 18:14

Kancelarija za KiM: Privedeni Srbi, postavljali bilbord „Dobro došli u ZSO“

Kosovska policija je privela danas u policijsku stanicu trojicu Srba koji su u Gračanici postavljali bilbord "Dobro došli u Zajednicu srpskih opština", izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković, a prenela ta kancelarija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladići koji su postavili bilbord "Dobro došli u ZSO" dali izjavu u policiji, reagovala Kancelarija za KiM

Izvor: RTS, 22.Sep.2021

Kosovska policija je privela u policijsku stanicu trojicu Srba koji su u Gračanici postavljali bilbord "Dobro došli u Zajednicu srpskih opština". Oni su nakon davanja izjava pušteni. Iz Kancelarije za KiM pitaju kakvo je to krivično delo zalagati se za formiranje Zajednice srpskih opština,...

Nastavak na RTS...

Kosovska policija privela trojicu Srba zbog bilborda - Dobrodošli u ZSO

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Sep.2021

Kosovska policija je privela danas trojicu Srba koji su u Gračanici postavljali bilbord "Dobrodošli u Zajednicu srpskih opština", koje je policija potom skinula, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.