Kamberi: Srbija mora da razgovara sa onima koje je ubijala

Izvor: Danas, 22.Jun.2021, 15:42

Kamberi: Srbija mora da razgovara sa onima koje je ubijala

U raspravi u Skupštini Srbije o dijalogu s Kosovom, šef poslaničke grupe "Ujedinjena dolina - SDA Sandžaka", Šaip Kamberi, rekao je danas da govoru mržnje nema mesta u dijalogu o pomirenju i da shvata potrebu Srbija da se zalaže za svoje interese, ali da Srbija "mora da razgovara sa ljudima kojima je ubijala decu".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kamberi Vučiću: Srbija mora da kaže istinu o zločinima nad Albancima

Izvor: Danas, 22.Jun.2021

Šaip Kamberi, šef poslaničke grupe „Ujedinjena dolina - SDA Sandžak“ zatražio je od predsednika Srbije Aleksandra Vučića otkrivanje počinilaca zločina u pečkom kafiću „Panda“, kao i da Srbija „razgovara sa ljudima kojima je ubijala decu“, tokom današnje rasprave o dijalogu sa...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.