Kadri Šalja se vratio na Kosovo, ne zna se kako je ušao

Izvor: Danas, 27.Okt.2020, 01:04

Kadri Šalja se vratio na Kosovo, ne zna se kako je ušao

Vlasnik kompanije "LDA Grupa" Kadri Šalja, kome je iz Trezora Kosova na račun prebačeno 2,1 milion evra, vratio se danas na Kosovo da se preda policiji, ali se postavlja pitanje kako je uspeo da pređe granicu a da ne bude zaustavljen, iako ga je tražilo Specijalno tužilaštvo, piše Gazeta ekspres.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šta ako bude podignuta optužnica protiv Tačija?

Izvor: B92, 27.Okt.2020

Priština -- Trenutno se najveća rasprava na Kosovu i Metohiji vodi oko toga ko će zameniti Hašima Tačija na mestu predsednika privremenih prištinskih institucija...Ukoliko Specijalna veća potvrde optužnicu pre isteka njegovog mandata, tada će predsednica parlamenta Vjosa Osmani biti imenovana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.