Kabinet Mogerinijeve: Pažljivo pratimo situaciju na severu

Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kabinet Mogerinijeve: Pažljivo pratimo situaciju na severu

Evropska služba za spoljne poslove koju predvodi visoka predstavnica Federika Mogerini za list Danas navodi da se "veoma pažljivo prati situacija na severu Kosova". Iz kabineta Mogerinijeve kažu da je ona u kontaktu na svim nivoima i s različitim sagovornicima i da sve nadležne institucije na Kosovu moraju da u potpunosti poštuju vladavinu prava.

Komentarisali su slučaj ubistva Olivera Ivanovića i kažu da očekuju da relevantne institucije na Kosovu ne štede truda da pronađu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << odgovorne i privedu ih pravdi.

Povodom uvođenja taksi za robu iz Srbije, kabinet Fedrike Mogerini navodi da je reč o zloupotrebi CEFTA sporazuma, na čije poštovanje se Kosovo obavezalo potpisivanjem Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.