KURTI JE OPSEDNUT SEVEROM KOSOVA, PA MORA DA SNIMA SPOTOVE Stigao snažan odgovor na skandalozne navode lažnog premijera

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 14:56

"KURTI JE OPSEDNUT SEVEROM KOSOVA, PA MORA DA SNIMA SPOTOVE" Stigao snažan odgovor na skandalozne navode lažnog premijera

- Koliko je Aljbin Kurti opsednut osvajanjem severa Kosova i Metohije, pa mora da snima spotove da u to sebe ubedi?

Pokret Samoopredeljenje objavio je na društvenim mrežama dvominutni promo spot u kome se navodi da su za vreme mandata kosovskog premijera Aljbina Kurtija započete "drastične promene" i da je na severu Kosova, gde većinski žive Srbi, "uspostavljen red i zakon kao ni u jednom drugom delu Republike Kosovo".

- Za samo godinu i po dana vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << premijera Kurtija, srpski referendum nije mogao da se održi. Srpski izbori, koji su 20 godina održavani bez problema, nisu dozvoljeni. Struja koja se nije plaćala 20 godina naplaćivaće se od sada - navodi se u snimku.

U snimku tog pokreta, čiji je Kurti lider, naveli su i da su izgrađene tri nove policijske stanice "tamo gde je ranije policija išla samo helikopterom".

- Neocarinjena roba je konfiskovana. Putevi za krijumčarenje su zatvoreni. Čvorišta za kriptovalute su zatvorena. Laboratorije za proizvodnju droge su zatvorene. Uspostavljen je red i zakon kao ni u jednom drugom delu Republike Kosovo - naveli su iz Samoopredeljenjai dodali:

- To je, dakle, Sever koji su nam ostavili, teritorija koja je njima donosila prihode, a Srbiji nove mogućnosti kolonizacije. Međutim, sada je jasna promena stanja na terenu - navodi se u spotu.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, ocenio je danas da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti opsednut osvajanjem severa Kosova i Metohije i da mora da snima spotove da u to ubedi sebe.

Kолико је @albinkurti опседнут освајањем севера Kосова и Метохије па мора да снима спотове да у то себе убеди?

Српске средине на KиМ за њега су мисаона именица, а ако му је лакше да живи у паралелној реалности, ту помоћи нема!

— Петар Петковић (@PetkovicPetar) July 3, 2022

- napisao je Petković na Tviteru povodom objavljivanja spota Kurtijevog Samoopredeljenja, u kojem se tvrdi da su za vreme Kurtijevog manadata na severu KiM uspostavljeni, kako se navodi, "red i zakon".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.