KOSOVO JE SRCE SRBIJE: Navijači šampiona na proslavi TITULE poslali MOĆNU poruku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 08:38

KOSOVO JE SRCE SRBIJE: Navijači šampiona na proslavi TITULE poslali MOĆNU poruku (VIDEO)

Nije im prvi put.

Slovan je posle velike borbe osvojio nacionalni kup i duplu krunu u Slovačkoj. Ekipa iz Bratislave je posle produžetaka i dramatičnog meča u finalu pobedila Žilinu rezultatom 2:1.

Posle utakmice usledilo je neviđeno slavlje najvatrenijih pristalica trostrukog uzastopnog prvaka Slovačke.

Navijači su se okupili ispred stadiona Tehelne polje" i u jednom momentu zapevali dobro poznate pesme sa ovih prostora. Orilo se: " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo je srce Srbije".

Zapaljena je i ogromna količina pirotehničkih sredstava. Inače, navijači Slovana često ističu da Kosovo pripada Srbiji.



Zanimljivo da su i pre dve godine na jednoj utakmici citirali i stihove grupe "Beogradski sindikat", posvećene Kosovu i Metohiji.

- Zato dobro slušaj, sine, i najgorem se prašta, al’ za otadžbinu gine, Kosmet, večno zemlja naša - pisalo je na transparentu navijača Slovana iz Bratislave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.