KOSOVO JE KOLONIJA AMERIKE! Le Pen poručuje Prištini: Pravite se VAŽNI, a DOKLE - VIDEĆEMO

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KOSOVO JE KOLONIJA AMERIKE!" Le Pen poručuje Prištini: Pravite se VAŽNI, a DOKLE - VIDEĆEMO

Osnivač francuske stranke Nacionalni front Žan-Mari le Pen izjavio je da je Kosovo strateški postalo američka kolonija i da SAD tu imaju najveću vojnu bazu u Evropi.

- To omogućava vlastima u Prištini da se prave važne. Dokle, videćemo - rekao je Le Pen.

On je naveo i da je izričito protiv formiranja takozvane kosovske vojske, zapitavši čemu će ta vojska da služi Prištini, koja "nema administrativnih kapaciteta za to".

Le Pen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ocenio i da su Albanci demografskom snagom, uz pomoć Zapada, izbacili Srbe sa srpske teritorije.

- Da je Putin bio tada na vlasti u Rusiji niti bi SAD bombardovale Srbiju, niti bi Kosovo bilo nezavisno - istakao je on i dodao da je bombardovanje Srbije "bilo užasno".

BONUS VIDEO: Srpski vojnici prikazali novu opremu
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Le Pen: Kosovo je postalo kolonija SAD

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2018

Osnivač francuske stranke Nacionalni front Žan-Mari le Pen izjavio je da je Kosovo strateški postalo američka kolonija i da SAD tu imaju najveću vojnu bazu u Evropi...- To omogućava vlastima u Prištini da se prave važne. Dokle, videćemo - rekao je Le Pen za Večernje novosti...On je naveo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.