KONAČNO SE OGLASILA SA KOSOVA! Maja Marinković progovorila o POMIRENJU sa Čorbom - doneli značajnu ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 23:33

KONAČNO SE OGLASILA SA KOSOVA! Maja Marinković progovorila o POMIRENJU sa Čorbom - doneli značajnu ODLUKU

Sve je rekla!

Rijaliti zvezda, Maja Marinković rešila je da otkrije sve pikanterije vezane za svoj odnos sa nekadašnjim partnerom Milanom Jankovićem Čorbom, sa kojim je bila u emotivnoj vezi u četvrtoj sezoni "Zadruge", a potom i u strastvenoj romansi.

Kako je priznala, Čorba je bio prvi koji ju je kontaktirao čim je pre desetak dana izašao iz pete sezone "Zadruge".

- Nakon Čorbinog izlaska iz "Zadruge", zvao me je da mi se izvini kada je video da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ga svi iz rijalitija izdali, a da sam ja uvek bila uz njega od početka do kraja i rekao mi je: "Ne znam da li da ti se zahvalim ili izvinim" (smeh). Tako je počela naša komunikacija, i onda me je zvao da se vidimo - priča Maja.

Iako su svi ubeđeni da su obnovili romansu, ona i dalje tvrdi da su samo prijatelji... Bar za sada.

- Nismo u vezi, mi smo odlučili da budemo prijatelji. On je shvatio da sam mu ja ispala jedini pravi prijatelj iz rijalitija i da nikada nisam dala na njega - istakla je ona, pa dodala:

- Dočekali su me odlično, oni su zaista divni ljudi. Cicina mama mi je nova drugarica, baš se lepo družimo svi. Obišli smo par gradova, uživali... - rekla je Maja.

Zanimljivo je da se Maja uvek vraćala Čorbi, i posle veze sa Janjušem, ali i veze sa Carom, pa je istakla po čemu je Čorba poseban u odnosu na njih dvojicu.

- Što se Cice tiče, to je posebna priča, ne bih upoređivala naš odnos sa mojim bivšim vezama. To je nebo i zemlja, mi smo prijatelji i ovako nam je odlično - zaključuje Marinkovićeva u razgovoru za domaći portal.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.