Izvor: Blic, 17.Okt.2021, 13:58

"KONAČNO REŠENJE ZA KOSOVO JE RAZMENA TERITORIJA" Poznati britanski analitičar prognozira: "Drama se bliži trenutku istine, za sever postoji samo JEDAN SCENARIO"

Moj je osećaj je da se dvodecenijska drama na Kosovu kreće ka svom dugoočekivanom trenutku istine, smatra saradnik Demostata sa Univerziteta Kembridž, Timoti Les. Međutim, on ne isključuje ni ekstremnu mogućnost da će i snage kosovskih Albanaca, ali vojska Srbije, u dogledno vreme nastojati da uspostave kontrolu nad severom Kosova, ali svoju veoma smelu tezu ne potkrepljuje nikakvim saznanjima niti dokazima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Vojska Srbije

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POZNATI BRITANSKI ANALITIČAR OTKRIO: Ovako će se rešiti kosovski čvor, drama se bliži trenutku istine

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021

Alarmantna prognoza britanskog stručnjaka..Moj je osećaj je da se dvodecenijska drama na Kosovu kreće ka svom dugoočekivanom trenutku istine, smatra saradnik Demostata sa Univerziteta Kembridž, Timoti Les, koji ne isključuje ni mogućnost da će i snage kosovskih Albanaca, ali vojska Srbije, u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.