KFOR najavljuje pokrete trupa i vežbe u različitim sredinama na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KFOR najavljuje pokrete trupa i vežbe u različitim sredinama na Kosovu

Međunarodna vojna mirovna misija na Kosovu( Kfor )je najavila nastavak izvođenja uobičajenih vežbi, i pokreta trupa kako bi ta misija, kako se navodi, bila spremna da garantuje bezbednost svim građanima na Kosovu.

"U narednim danima biće nekih pokreta trupa Kfora u različitim delovima Kosova", navodi se u tekstu koji je objavljen u fejsbuk nalogu KFOR-a, prenose mediji.

Na profilu je postavljen i promotivni video koji prikazuje jedinice Kfora kako obavljaju redovne >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zadatke.

"To je samo uobičajena proba raspoređivanja i procedura. Situacija je i dalje pod kontrolom bez znakova mogućih pretnji", navodi se u tekstu objavljenom u fejsbuku.

Uobičajeno je da Kfor nekoliko dana unapred najavljuje pokrete svojih trupa i vežbe koje su uobičajeni deo njihovih aktivnosti na održavanju operativne spremnosti za obezbeđivanje sigurnosti svim građanima Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

UZBUNA U KASARNAMA KFORA! Vojnici se pripremaju za pokret, trupe kreću ka severu Kosova!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2019

PRIŠTINA - Međunarodna vojna mirovna misija na Kosovu( Kfor ) je najavila nastavak izvođenja uobičajenih vežbi, i pokreta trupa kako bi ta misija, kako se navodi, bila spremna da garantuje bezbednost svim građanima na Kosovu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.