KBC-u Kosovska Mitrovica uručena nova oprema

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KBC-u Kosovska Mitrovica uručena nova oprema

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić uručio je danas Kliničko bolničkom centru (KBC) u Kosovskoj Mitrovici opremu koju je obezbedila ta Opština.

Prema Rakićevim rečima, opština Severna Mitrovica je u ovoj godini za bolnicu izdvojila 670.000 evra za različitu opremu , najsavremenije aparate, profesionalne bolničke krevete za najteže pacijente i operacione stolove, koji će ; poboljšati i unaprediti rad službi KBC-a u Kosovskoj Mitrovici.

Uz ocenu da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je "ulaganje u zdravstvo ulaganje u zdravlje svih naših gradjana" Rakić je istakao "da osoblje KBC Kosovska Mitrovica pruža usluge ne samo građanima Kosovske Mitrovice, već (da) se ovde leče svi pacijenti sa Kosova i Metohije koji zatraže pomoć u ovoj ustanovi".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.