KAPETAN DRAGAN KRITIKOVAO ĐOKOVIĆA: Razočaran sam tvojim hvalospevima o Hrvatima, koji su progonili i istrebljivali Srbe

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAPETAN DRAGAN KRITIKOVAO ĐOKOVIĆA: Razočaran sam tvojim hvalospevima o Hrvatima, koji su progonili i istrebljivali Srbe

Prema rečima Vasiljkovića, Hrvati danas koriste pravosuđe kao instrument za progon i istrebljenje Srba, isto kao što su njihovi očevi u Jasenovcu i drugim logorima koristili "srbosjek" Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je osuđen na 13 i po godina robije zbog navodnih ratnih zločina tokom rata u Hrvatskoj, uputio je pismo beogradskim medijima u kojem ističe da u ćeliji slavi svako povlačenje priznanja nezavisnosti lažne države >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kosovo, prenose mediji.Pored toga, Kapetan Dragan poručuje da je velika sramota to što Đoković u javnosti često hvali Hrvate i Hrvatsku. Vasiljković tvrdi da je "nacionalistička Hrvatska koju Đoković brani utemeljena na ustašiji" i da bi Đoković kao "nacionalni sportski heroj morao uvek da bude uz svoj, srpski narod".Prema rečima Vasiljkovića, Hrvati danas koriste pravosuđe kao instrument za progon i istrebljenje Srba, isto kao što su njihovi očevi u Jasenovcu i drugim logorima koristili "srbosjek".PROČITAJTE JOŠ: DRAGAN VASILjKOVIĆ ZA "NOVOSTI": Uveren sam, uskoro ću na slobodu- Dragi Nole, nemam ja potrebnu elokvenciju kako bih mogao rečima da ti dočaram razočarenje stotinak porobljenih Srba u ovom hrvatskom nacističkom logoru, nakon tvog hvalospeva Hrvatima. Ti porobljeni Srbi nisu nikakvi "kriminalci" već pravi heroji koji su svojim životima branili tvoje Kosovo i tvoj srpski narod na prostorima tvoje domovine rođenja (Jugoslavije). Pored toga što su ti ljudi, koji su nešto stariji od tebe, heroji, to su isto tako porodični ljudi, srpski muževi, očevi i sinovi. Verujem da su tebi roditelji pored časova tenisa obezbedili i adekvatno elementarno obrazovanje, ali za svaki slučaj evo ti par činjenica koje bi mogao da uneseš u "kalkulator" kada daješ ocenu za današnju nacističku Hrvatsku. Naravno, ne smemo da istom "četkom" obojimo sve Hrvate. Postoje metodi da se prebroje i izdvoje časni i hrabri. Evo, predlažem nedavni video gde su u hrvatskom Splitu, na Rivi, napadnuti tvoji kolege sportisti koji su pozvani u goste, a zatim mučki napadnuti. Slažeš li se, Nole, da samo najgori ljudski ološ bez časti, napada svoje goste? - napisao je Kapetan Dragan.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KAPETAN DRAGAN IZ ZATVORA OSUO PALJBU PO NOVAKU ĐOKOVIĆU! Ti porobljeni Srbi su pravi heroji koji su svojim životima branili tvoje Kosovo i tvoj narod! Slažeš li se da smo najgori ljudski ološ bez časti!?

Izvor: Kurir, 22.Maj.2019

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je osuđen na 13 i po godina zatvora zbog navodnih ratnih zločina tokom rata u Hrvatskoj, odlučio je da se otvorenim pismom obrati javnosti u Srbiji. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.