KAKVA DRŽAVA, TAKVA I GRANICA: Nemci dali mito od 50 evra da uđu u Crnu Goru bez TESTA NA KORONU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 10:22

KAKVA DRŽAVA, TAKVA I GRANICA: Nemci dali mito od 50 evra da uđu u Crnu Goru bez TESTA NA KORONU (VIDEO)

Turisti privedeni kasno sinoć

Nemački turista Daniel Rajhart (31), koji je juče ranije u kameru lokalne TV Teuta kazao da je u Crnu Goru ušao tako što je u svoj pasoš na graničnom prelazu stavio 50 evra, noćas je lišen slobode po nalogu osnovnog tužioca Faruka Resulbegovića zbog sumnje da je prekršio mere Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti (NKT).

Prema istim saznanjima, zajedno sa njim, iza rešetaka su završili i njegova tri prijatelja sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojima je prethodno boravio na Kosovu, a potom automobilom ušao u Crnu Goru.

Rajhart je inspektorima ulcinjske policije, preneo je izvor iz istrage, noćas kasno ispričao da se šalio kad je rekao da je stavio novac u pasoš i tako ušao u Crnu Goru. Uprkos tome, istražitelji su radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica, zatražili izuzimanje video snimaka sa graničnog prelaza Božaj, preko koga je Rajhart sa prijateljima ušao u Crnu Goru.

našao i video 🤣

.

.

N - čime ste putovali i da l ste imali problema na granicu?

T - putovao sam autom i platio sam

N - platali ste za test za covid 19?

T - ne, ne! stavio sam 50 eur u pasoš i prešao granicu

N - ozbiljno?

T - da!

N - zanimljivo!

T - da, ovo je Crna Gora, što ćeš https://t.co/yMVNtbmAKc pic.twitter.com/r95uKG1r4f

— Giovanni (@GioGioME) July 11, 2020

Oni su policajcima na granici kazali da su u tranzitu i da nameravaju da putuju za Hrvatsku, ali su ipak završili u Ulcinju. Prethodno, na graničnom prelazu Sukobin-Murićani, njima nije dozvoljeno da uđu u Crnu Goru bez prethodno urađenog PCR testa na korona virus.

Odmah nakon objave snimka na portalima i društvenim mrežama, istražitelji su identifikovali lica i priveli ih noćas oko 22 sata.

Ovako je tekao razgovor:

Novinar:  Čime ste putovali i da li ste imali problema na granici?

Sagovornik: Putovao sam autom i platio sam.

Novinar: Platili ste za test za covid 19?

Sagovornik: Ne, ne! Stavio sam 50 evra u pasoš i prešao granicu.

Novinar: Ozbiljno?

Sagovornik: Da!

Novinar: Zanimljivo!

Sagovornik: Da, ovo je Crna Gora, šta ćeš.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.