Jeremić na Kosovu: Ne smemo dozvoliti Vučiću da potpiše razgraničenje

Izvor: Danas, 16.Jun.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić na Kosovu: Ne smemo dozvoliti Vučiću da potpiše razgraničenje

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je na Kosovu da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ne sme dozvoliti da postigne dogovor o "razgraničenju", koji bi značio priznavanje Kosova kao nezavisne države, nepovratno odricanje od jednog od stubova srpskog nacionalnog identiteta, kao i stvaranje "velike Albanije" za najkasnije 10 godina. Članak Jeremić na Kosovu: Ne smemo dozvoliti Vučiću da potpiše razgraničenje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jeremić na Kosovu: Ne smemo dozvoliti Vučiću da potpiše razgraničenje

Izvor: JUGpress.com, 16.Jun.2019

GNJILANE..Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je na Kosovu i Metohiji da se predsedniku Srbije i SNS-a Aleksandru Vučiću ne sme dozvoliti da postigne dogovor o „razgraničenju“, koji bi značio priznavanje samoproglašenog Kosova kao nezavisne države, nepovratno odricanje od jednog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.