Jedna osoba povređena, šest automobila oštećeno u sudaru u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2020, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba povređena, šest automobila oštećeno u sudaru u Kosovskoj Mitrovici

Jedna osoba lakše je povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u severnoj Kosovskoj Mitrovici, a šest vozila je oštećeno, rečeno je za Kosovo onlajn u  policiji.

Nesreća se dogodila kada je vozač u ulici Kralja Petra Prvog udario u žardinjere i izbacio ih na put, nakon čega je nekoliko vozila naletelo na njih. Policija traga za vozačem koji je izazvao nesreću.

Jedna osoba je povređena kada je pokušala da ukloni žardinjere sa puta. Zbog nezgode bio je blokiran saobraćaj na ovom delu puta između severne Kosovske Mitrovice i Zvečana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U ZEMUNU U sudaru dva autobusa i automobila POGINUO VOZAČ GSP, povređeno troje putnika

Izvor: Blic, 12.Feb.2020

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros, oko 4.00 sata, dogodila u Ulici cara Dušana u Zemunu, jedna osoba je poginula, a tri su povređene.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.