Janjić: Napadaju Vučića zbog državotvorne politike

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2022, 17:51

Janjić: "Napadaju Vučića zbog državotvorne politike"

Gostujuću u jutarnjem programu Hepi TV Mihailo Janjić iz Centra za nacionalnu politiku poslednje napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji se svakodnevno mogu čuti od političkih lidera iz regiona ali i pojedinih domaćih opozicionara, vidi kao pritisak u vezi s rešenjem pitanja Kosova.

- Kontinuirani napadi na predsednika Vučića i njegovu porodicu nisu slučajni. Njihov motiv je odustajanje od politike očuvanja teritorijalne celovitosti koju predsednik pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ogromnih pritisaka vrlo uspešno sprovodi.

Tandem: Kurti, Plenković, Milanović, Đukanović rame uz rame sa Đilasom, Jeremićem, kvazi ekolozima… po gotovo identičnoj matrici, istih nalogodavaca, danima koristeći se lažima napadaju predsednika Vučića ne bi li izazvali nerede i haos, a sve u cilju stvaranja pritiska pred vrlo bitne sastanke i pregovore koji nam slede po pitanju rešavanja aktuelne krize na Kosovu i Metohiji - istakao je Janjić.

- Pred nama su teški dani koji neodoljivo podsećaju na 2004. godinu i još jedan pokušaj egzodusa našeg naroda iz južne srpske pokrajine. Jedina efektivna politika jeste ona koja će obezbediti mir i stabilnost, a osnova za nju biće konsenzus i jedinstvo u narodu - zaključio je Mihailo Janjić iz Centra za nacionalnu politiku.

BONUS VIDEO: Vučićeva poruka o KiM odzvanja Kinom
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.