JEZIVA NESREĆA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Radnik pao na terasu, pa na devojčicu, povređeni su stabilno (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Mar.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA NESREĆA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Radnik pao na terasu, pa na devojčicu, povređeni su stabilno (FOTO+VIDEO)

Dve osobe povređene su jutros u centru severne Kosovske Mitrovice kada je jedan radnik sa zgrade, čija je izgradnja u toku, pao najpre na betonsku terasu, a potom i na devojčicu koja je prolazila pored gradilišta Dve osobe povređene su jutros u centru severne Kosovske Mitrovice kada je jedan radnik sa zgrade, čija je izgradnja u toku, pao najpre na betonsku terasu, a potom i na devojčicu koja je prolazila pored gradilišta. Prema saznanjima "Novosti" na licu mesta, radnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je skidao drvenu otplatu na trećem spratu kada je popustila platforma na kojoj je stajao i zajedno sa njom je pao sa visine od 20-ak metara. U tom trenutku prolazila je devojčica na koju je pao deo oplate. Očevici ovog dogadjaja kazu da je prizor bio jeziv.Pročitajte još - UŽAS U NOVOM SADU: Inženjer poginuo na gradilištu "Prodavao sam cveće kada sam začuo vrisak radnika za pomoć. Potrčao sam i video čoveka koju je ležao i devojčicu koja je bila bez svesti. Uzeo sam je u naručje i krenuo da trčim prema glavnoj ulici. U tom trenutku naišao je sanitet u koji smo je uneli. Na putu do bolnice ona se osvestila, kaže za "Novosti" Fatmir Ljatifi.Kako je za „Novosti" potvrdila upravnica Bolnice u Kosovskoj Mitrovici doktorka Danica Radomirović stanje povređenih pacijenata je za sada stabilno.- Povređeni pacijenti, muškarac srednjih godina i mlađa devojka, dovezeni su u svesnom stanju na prijemno hiruško odeljenje, odakle je, nakon ukazane pomoći i dijagnostike, građevinski radnik koji je pao sa visine prebačen na Odeljenje hirurgije. Radi se o lakšim telesnim povredama, njegovo stanje se prati i nije životno ugrožen. Kod devojke su dijagnostikovane teške telesne povrede neuro – traume. tj prelom lobanje i u toku su pripreme za njen transport u tercijalnu zdravstvenu ustanovu u Kragujevcu – rekla je za „Novosti" Radomirović.Prema saznanjima "Novosti" povređena devojka je dvadesetogodišnja Vesela Harambašić, državljanka Bosne i Hercegovine, dok je povređeni radnik 53-godišnji Albanac Sali Bećiri sa Kosmeta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Radnik pao na betonsku terasu, povredio i devojku u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Radio 021, 08.Mar.2019

Dve osobe povređene su jutros u centru severne Kosovske Mitrovice, kada je jedan radnik sa zgrade, čija je izgradnja u toku, pao najpre na betonsku terasu, a potom i na devojku koja je prolazila pored gradilišta...Prema saznanjima "Novosti" na licu mesta, radnik B. S. je skidao drvenu oplatu na trećem...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.