JA*ARE IZ PRIŠTINE Haradinaj podržao napad na potpredsednika vlade lažne države zbog najave ukidanja taksi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JA*ARE IZ PRIŠTINE Haradinaj podržao napad na potpredsednika vlade lažne države zbog najave ukidanja taksi (VIDEO)

Šef parlamentarne grupe Alijanse za budućnost Kosova Daut Haradinaj ocenio je danas da je akcija gađanja jajima potpredsednika vlade privremenih institucija Avdulaha Hotija "oblik protesta" i "veoma lep gest".

- Veoma dobro je urađeno. Svidelo mi se. Veoma lep gest - rekao je Haradinaj u emisiji DPT na T7.

Na pitanje da li su članovi Alijanse bacali jaja na Hotija, on je odgovorio da nije siguran, ali da se nada da jesu.

- Ne znam. Sigurno jesu. Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti koji su to uradili, vrlo dobro su uradili. Nadam su među njima i članovi Alijanse - rekao je Haradinaj.

Prema njegovom mišljenju takva akcija nije usmerena lično prema Hotiju, već protiv stavova tzv. potpredsednika vlade.

- Sprej, jaja, paradajz - to su oblici protesta. Aljbinu Kurtiju baciti crno vino u lice, napravljeno na Kosovu, nije krivično delo - smatra Haradinaj.

Nepoznate osobe su 22. februara u blizini zgrade vlade u Prištini gađale jajima zamenika premijera privremenih prištinskih institucija Avdulaha Hotija, a kako navodi Kljan Kosova, to je učinjeno u znak protesta zbog najave da će takse biti ukinute.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.